bortom alla förväntningar

Och jag skulle kunna börja skriva om min sömnlösa förjävliga natt och beskriva allt som hände, och all jävla skit som fick  mig att plötsligt befinna mig några år tillbaka i tiden. Jag skulle kunna berätta i detalj om ett visst telefonsamtal och jag skulle kunna skriva ner alla tankar som flaxar omkring inne i mitt huvud. Man varför? Meningslöst. Så jag satsar på något nytt,


Hihi, jaa Rickard var ju inte nykter igår, men han har bytt taktk, innan när han var full var han elak nu är han snäll! Igår satt han och skröt om mig, "Vi älskar Sandra, hon är bäst!" Hihi, det du. Trodde jag aldrig att jag skulle få höra faktiskt, men tji fick jag.
Sarah jag saknar dig! Hoppas det är roligt där i tvättstugan med i-net ;)

Jag vaknade av ungefär en sisådär 125 telefonsignaler, vem fan ringer så många gånger utan att ge upp? Ingen svarade och jag insåg att jag var ensam hemma vilket gav mig ännu färre anledningar att lämna sängen. Drog kudden över huvudet och tittade in i väggen. Mamma och Lisa kom hem så jag gick när för trapporna och det första jag får höra är att de varit ute i skogen under Angeredsbron och plockat granris så att jag kan göra kransarna. Fixade ihop tre kransar, både mamma och Rickard tyckte att de var riktigt fina, så jag får nog vara nöjd.. En kort karriär som kransbindare kanske vore något att satsa på?

Trevlig all helgona dag till er, eller vad man nu säger!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback