give me something to believe in

Första skoldagen, egentligen bara ett upprop, ganska meningslöst..
Fick iaf skjuts till Angered av Therese, jättegulligt, verkligen. Var hemma kvart över ett, hade jag åkt buss hade jag fortfarande stått på hållplatsen vid skolan och väntat så.. Iofs insåg jag att jag skulle stannat kvar i stan för att gå på ett möte, så det blev spårvagnen tillbaka till stan nästan direkt ändå.. Men man kan ju inte komma ihåg allt.
Jag har ont i huvudet, behöver en kalender. Då kanske jag får mindre att tänka på. Man kan väl kanske planera in en dag med tankar och en dag med skola och en dag med att bara vara och sen kanske livet fungerar. Jag vet liksom vad jag behöver, det vet Pia också. Men jag vet inte om det går att göra något åt, mest pga mitt samvete.
Ja och imrogon är det back to the usual, skolan börjar 8.00, så jag ska vakna 05.30. Typ, jah, Godnatt och biverkningar blir min kväll.
Slutar skolan 15.40, så jag är väl hemma igen vid 17, förhoppningsvis. Kanske 17.40

Gör så att det slutar göra ont? Snälla

..

Jag är allergisk mot tvättmedlet och mitt öga är svullet, dessutom har jag fult hår och feber. Men idag börjar skolan. Ja, vilken underbar dag.

*sarkasm gånger 10215103245640+9

sommarlov

Sommarlovets sista dag, 16,5 timmar kvar. Sen är det över.
Om 16,5 timmar börjar allt igen.

Min feber är tillbaka, huvudet gör ont och här sitter jag med min godispåse.

hur kunde jag glömma?

Ibland händer en sak, som man kunde plockat ut ifrån det förflutna, som påminner om hur det var, varför det blev som det blev. Och jag förstår inte hur det kunde bli som det var ett kort tag. Hur kunde jag glömma? Förlät jag? Jag kanske ville att det skulle vara på riktigt, men nu vet jag att det bara var en illusion. Det kanske skulle kunna vara så om jag anstränger mig mer, men varför ska jag göra det? Det är ju inte mitt fel ifrån början, var det inte så ni sa? Jo, det var precis så ni sa. Och jag har ansträngt mig nog, nu är det som vanligt. Jag minns alla ord som sas, minns allt som hände. Om jag inte förträngt något, det vet jag inte. Men jag minns.

ytlig värld.

Yes it is. Och allt handlade om blondt hår.
Fast det är ändå skönt, en hel dag har gått, utan några såna där blickar eller kommentarer, det var länge sen faktiskt. Och jag tror stenhårt på att det handlar om hårfärgen.
Den här färgen går inte ens att definiera, den är bara hemsk. Men det får gå.
Imorgon ska jag testa efterbehandligen som ska göra det pärlblondt, annars kan jag ju testa med silverschampoo också, experimentera lite för det kan ju knappast bli värre än vad det är. Eller jo, så som det var en kort stund igår, det var värre, det var hemskt. 100% gråhårstäckning var nog ungefär 80% gråhårstäckning. Men bättre än ingen alls.

hmhm,

Var på Coop Forum, letade hårfärg, täcker gråa hår .. gråhårstäckning .. 100%-gråhårstäckning. Den ska jag ha! Köpte den, hoppashoppas*
Har färgen i håret nu, det måste fan bli bra för mitt hår är för slitet för sånt hära.


hos mor;

Jag har färgat håret, det är grått och lite grönt!
Jag åker till Coop Forum och köper hårfärg nu! Tjarrå.

Det är dags att vakna,


Men varför ska jag finna mig i att hoppa in i något om det inte är mitt fel? Det är iaf vad jag får höra, "det är inte ditt fel." Nähä, men vems fel är det då? Det är ju jag som får ta konsekvenserna av det iaf. Då borde det ju vara mitt fel. Annars skulle någon annan ha fått ta konsekvenserna.

jag hade kul en stund iaf

Jag måste bara skriva ner några citat från igår..
Ibland pratar människor innan de tänker liksom, så ah.. ^

Jeannette vill ha en dotter, pappa vill inte ha fler barn;
Jeannette - "Men en till liten Sandra..? Det vore väl mysigt! :)"
Pappa - "Ahaldrig i livet!"




Eller när vi pratade om min hårfärg..
Pappa till mig - "Men det är väl inget fel på ditt hår?"
Jag - "Det är typ bimboblonderat, dokusåpablondt..!"
Pappa till Jeannette - "Men det kanske är något du borde satsa på! Då behöver man inte vara så intelligent!"
 


'vart ska du gråta någonstans?'

Det räckte med att jag loggade ut och fastnade i tankarna en litenliten stund, och vips så var inspirationen tillbaka. Även fast jag inte minns riktigt..
Men ibland så säger hjärtat och huvudet helt olika saker. Vem/vad ska man lyssna på? Och hur vet man vem som säger vad?
Det är som med det där jag lovade mig själv, och Pia, att göra igår. Jag skulle bara ringa, ringa ett samtal och bestämma en tid för ett möte med hm, ja gissa vem.. Men jag kunde inte. Kan inte. Om jag vill må bra under det närmaste året nu, så måste jag, det vet jag. Men mitt samvete säger emot, mitt ähm, hjärta, antar jag.. säger att jag kan stå ut. Samtidigt vet jag att jag kanske inte kan stå ut, eftersom jaaa, allt det där vi pratade om.. Det är nedtryckt och kommer inte upp förrän, hm, då..
Och samma sak är det med en annan sak som jag inte tänker skriva om här. Sådetså.

Tack för mig, chupachup.

dåliga skämt & ___

Idag har jag bara ont i huvudet, annars mår jag bättre tack.
Aptiten är borta och här är jag.
Fan jag kan inte skriva, tänkte skriva något intressant och lite halvdjupt sådär, men inspirationen försvann någonstans mellan tredje och sjunde trappsteget. Det handlade om dåliga skämt och något mer, något mer försvann och det var något mer som gav mig inspiration. Alltså blir det såhär.
Fast det där med dåliga skämt, hmhm, jag måste verkligen vänja mig, eftersom hon troligtvis har den sämsta humorn ever.


Idag ska jag måla mitt rum. Ska tvinga i mig något ätbart och göra mig iordning, sen ByggMax med pappa.

titanic, nej..

Hur lång är filmen egentligen?
Jag klarade iaf inte mer, när Rose och Jack spriger genom vattenfyllda korridorer, tar farväl av Mr Andrews i matsalen och fortsätter..
Den lyckades, jag känner.
Filmen är pausad, måste se resten.  ..  sen.. senare.. I natt kanske. Eller när det känns lättare. När jag kan andas utan att det hugger i hjärtat, när jag kan titta utan att känna tårarna bränna bakom ögonlocken.. Då, då ska jag se klart. Har inte sett denna underbara film på åratal.

au-pair

Idag fick jag post, från STS au-pair grej.. Vad elakt av någon att ge mig falska förhoppningar. Man måste ju vara 18 och ha körkort när man åker. Vem bad dem skicka en sådan till mig? Uggabugga på dig för jag har iaf inte bett dem.

chockladberoende

Fingret slutar inte blöda, jag är hungrig och har ontont i huvudet. Men Michael är iaf på väg hem, med chocklad, just for me ^^, HAH.
Sen ska jag duscha och se typ minst 3 filmer, med ett avbrott för att äta tacos. Det är min dag.
Fast jag känner för att prata i tele, så ring, någon?

happy people never fantazise

Vaknade halv sex första gången, huvudet bankar, näsan rinner, jag kokar.. Somnade om iaf och vaknar en timme senare, känns likadant.. En timme senare försämras läget av att jag ser solstrålar kika in genom persiennerna. Fyfan. ><
Klockan nio gick jag upp och kurerade mig med tabletter, panodil och antidepp. Sängen igen, det var för varmt så här är jag.
Så Linköping är inställt. Förlåt Lina.


Inga tankar, ingen smärta, ingen glädje, bara grått.

lillebror,

"wow, du har verkligen tråkigt va?!"

Snäll som han är springer han snabbt för att hämta "monster-korten" som kom med posten idag, för att visa mig.. Han är intelligent, trots att han precis fyllt sju och han verkligen visar vad han vill, att jag ska trivas, inte vara ledsen.. Så idag fick jag titta på monster-kort.
Igår fick jag lära honom alfabetet. Han började första klass nu för några dagar sen, igår på vägen hem från skolan (jag hämtade honom..) berättade han stolt om den ljusblåa läx-boken han fått.. Väl hemma, kommer han glatt in på mitt rum och frågar om jag vill hjälpa honom med läxorna.. So cute.
Men så har jag ju varit hans idol since the first time he saw me! or something..


Det enda jag faktiskt lyckades fullfölja med dagens planering var att pallra mig upp ur sängen, göra mig iordning och åka till psykologen.. Men det var allt, sedan har jag stängt av mobilen igen.. Nu är den dock på ljudlös utan vibrator på laddning. Jag pallar inte att ha den, den skräms när den ringer och piper.. Jag blir helt stressad. Uggabugga. Men är det nåt så skicka ett sms, eller ring, lek schizofren en stund och prata in på telefonsvararen, det är kul ibland.



Mina tankar är numera endast för mig, .. och Pia. Tyvärr.. Men jag känner mig verkligen skyldig, skuld..
Och min bok såklart.. Där skriver jag allt jag inte skriver här. Kanske. Vem  vet? Bara jag faktiskt..
Hejhopp.

annorlunda 2006

Annorlunda nyår, annarlunda midsommar, - annorlunda jul.
Var inte det här mitt nyårslöfte? Jo och det är antagligen första gången någonsin jag lyckas fullfölja ett nyårslöfte.

Och det här var nog, trots allt som hänt, det bästa sommarlovet hittils, dessutom det sista. Men om man tänker efter, ser tillbaka, och jämför med tidigare somrar.. Ja, där ser jag.. Fast sommaren är inte över än, det är en vecka kvar! Sådetså. Iofs är planeringen för den lite sådär.. hmhm, stämmer inte med vad jag känner för eller orkar med eller vad ska man säga? Vill helst bara ligga under täcket en evighet..
Men det som står på schemat iaf;
Torsdag - Psykologen, träna.. thaiboxning faktiskt.
Fredag - Fixa bussbiljetter med Lina.
Lördag - Linköping.
Söndag - Typ Linköping och hem..
Måndag - Östra sjukhuset, filmkväll hos Julia..
Tisdag - INGENTING?
Onsdag - Upprop kl 12.00  .    Någon mer än jag som minns hur glad jag var, hur bra jag mådde när vi gick därifrån, visste att det var sista gången på väldigtväldigt länge.. Och nu är det över liksom.


-.-.-

Räddad av farmor<3
Hoppas jag, om jag får som jag vill osv, men jag är 18 då så..







borås

Idag har jag shoppat! Mor ringde och väckte mig klockan nio (jag somnade tre) så det blev inte mkt sömn.. Tio över tio hämtade de mig och vi åkte till Lager 157, köpte jeans, en tröja, ett linne, och skrivböcker till skolan, hmm, i guess that was all for today.
Nu ska jag snart få mat, sen hem och sova eller nåt! ^^


just for you

Hittade en lista, men denna gången för er mina kära läsare ;)


1. Ditt namn:
2. Din ålder:
3. Civilstånd:
4. Vardagssyssla:
5. Hemsida:
6. Jag tycker att Sandra är:
7. Jag hittade hit:
8. Övrigt:

sleepless in Angered

Jag kan inte sova.
Funderar på... hmm.. jag vet inte. Varför känns allt så tomt? Allt saknas. Massor saknas iaf.
Jag kan inte ens skriva..
Har skissat några teckningar som så småningom ska målas på stora taveldukar. Blev nöjd >< Knasig inspiration sent på kvällen typ. Hmhm..
Här sitter jag med min stora, svarta, tjocka tröja. Den ger mig någon slags känsla av trygghet som jag inte kan få på något annat sätt faktiskt.
Vad försöker jag få fram?
Någonting.. Ta bort det tomma, jag känner mig ensam. Fan, jag är ensam.

Idag;

  • Havregrynsgröt med endast kanel
  • Lunch med mor
  • Östra sjukhuset, doktor
  • Apotek i stan
  • Spårvagn, sluta stirra människa
  • Promenad med hunden
  • Underbara lillebror<3
  • Hm, sen skulle jag försöka förstå mig på hur Sverige är uppbyggt, då blev det genast svårare.



 


godmorgon, 060821

Det där med självmord, minnen from my past, eller hur orättvis världen är, är inte längre tankarna som gör att jag inte lyckas somna.. Nej, nu mera är det morgondagens outfit, vad ska jag ha på mig? Passar dom skorna till det? Var har jag lagt den kjolen? Jag måste köpa fler halsband.. Vad ska jag ha på huvudet? -När ska jag våga färga håret?  Ja, ni förstår kanske.. Och har jag fortfarande inte lyckats somna efter alla de tankarna så kommer det gamla vanliga.. Och när jag inte vet vad jag ska ha på mig dagen därpå blir jag frustrerad och då kommer ångesten iaf. Det här känns knäppt, ångest över att inte veta vad jag ska ha för kläder dagen därpå.. Jag har aldrig kunnat planera sådant i förväg, det har alltid helt fått bero på hur jag mår liksom. Men nu mår jag likadant varje dag, everyday it's just the same..
Så vad ska jag ha på mig idag? Well, I don't know.
Jag ska laga gröt snart, idag blir det med kanel på, som straff för att jag hoppade över frukosten igår. Rätt åt mig. Höh. Det är inte gott :/ .


Have a nice day, I won't.

och här kommer såklart en lista också

En lista, med vad? Ska hitta en att kopiera! ^

Här, hoppas det är okej Sara. Lånar denna!



1. Om du fick utforma en byggnad någonstans på jorden, vilken höjd och färg skulle denna byggnad ha och var skulle du placera den?
» En rosa stor byggnad mitt i döda havet, precis så där lagom hög för att synas utan att drunkna i höga vågor.

2. Om du var tvungen att byta ut din säng till något på ett matbord. Vilken tillbehör skulle du föredra att sova i/på förutsatt att den var i "rätt" storlek? Sova sked kanske?
» Hanna har ett fruktfat som en hängmatta ungefär på sitt matbord, den skulle jag välja. Inte helt fel att sova i en hängmatta kanske..

3. Om du en dag fick rida på ryggen av en insekt. Vilken insekt skulle du rida på och varför?
» En fästing på en fågel. Eller får fåglar fästingar? Vore rätt soft att se världen från en fågels perspektiv en dag liksom..

4. Om du skulle gå runt jorden med valfri frukt på fötterna istället för skor. Vilken frukt skulle detta vara?
» Bananskal, bara glida fram liksom..

5. Om du fick byta ut placeringen av två länder på världskartan, vilka länder skulle du byta plats på?
» Grekland och Danmark.

6. Om du fick vara med i valfri serie/film i historien fast bara yttra en replik, som du själv hittat på, vilken film /serie skulle detta vara?
» Det här var svårt alltså.. OC kanske, jag skulle nog passa bra in där, och så skulle jag säga; "what a lovely dress!" Helt meningslöst, men det är väl så det ska vara?

7. Om du fick beskriva mänskligheten i en mening, vilken skulle detta vara?
» Världen suger, men det finns undantag.

Jag bestämmer

I brist på annat skriver jag små korta, för mig betydelsefulla, för er förmodligen meningslösa blogginlägg. Men hej, det är min blogg. Jag bestämmer.


what if

Kent in my heart. The hjärta och smärta. Allting är tomt, tyst, stilla.

Det där med ljudet, visst minns vi kemi-lektionerna från högstadiet?


...

Tänk att gå så rakt, tänk att vara så svag. Du skulle vilja vara som jag.

nothing for me

hej kom och utnyttja mig, jag tror på allt du säger och du kan göra vad du vill, det gör inget, try to hurt me, you will not succed.

Bara för att jag bestämt mig, Sandra ska inte längre vara naiv. Du kan inte såra mig om jag inte släpper in dig. Ingen.. Aldrig igen. Eller?
Och tyvärr ingår min mobil där någonstans, den är off för allmänheten, sen igår och åtminstone till imorgon, eller något. Jag vet inte. Förlåt.
Världen är elak, det är bara att inse. Rättvisa existerar inte. Och vem fan är gud?


Lina vi måste fan åka! För jag behöver komma bort.


Oj, men tjena. Vad är det med folk idag? Det måste ha något med regnet att göra. Eh, värsta mys/äta ihjäl sig dagen. Eller för dem beror det kanske på deras gårdag och att denna dagen är dagen efter liksom..
Men för mig?
Dagen började halv två när jag efter ca 5 timmars ehm, jag vet inte vad, pallrade mig upp ur sängen och ut i skogen för att springa i regnet, sen duschen och sen dess har jag legat i sängen och sett på filmer. Fråga inte vilka, för jag minns inte. När de grät i filmen så grät jag också. Inte för att det var sorgligt eller så, var inte insatt alls i filmerna, såg bara för att få hjälp att få ut tårarna. Det funkade, lite..
Imorgon klockan 13.00, är jag upptagen. Stör ej, typ.. Fast innan får ni gärna ringa, tror jag, behöver nog någon då, kanske, annars svarar jag inte..



Äsch, det är bara ord, det var bara ord. Varför trodde jag på dig? Varför lät jag dig vara ett undantag? Det finns inga undantag.

"mm, nae, livet är ju inte alltid lätt.."

Du anar inte.


Nae, vafan Sandra. Ryck upp dig. Det är inte mer synd om dig än om någon annan. Världen är skit men ingenting blir bättre av det här. Jävla depp. Okej, skitsamma, vad som än händer, jag kan ju alltid ta livet av mig. Så det kan ju inte bli värre. Jag har alltid en lösning.



det går inte, jag orkar inte..

Du kommer ändå inte komma ihåg. Jag är bortglömd nu. Eller hur?
Nothing lasts forever and everybody leaves in the end..


Åh, jag har iaf fått tillbaka mina tårar.
Det är ju bra iaf, antar jag..

Jag vill bara att denna helgen ska ta slut, att det ska vara måndag eftermiddag och att det där "mötet" har varit så att jag slipper.. Slipper tänka.
Sen blir det iofs ett nytt på torsdag >< Fan, hur ska jag palla? =/ 



obetydlig

Jag känner att jag behöver göra mig av med tankar, ventilera, prata ut med någon.. Men jag kan inte. Har hamnat mitt i det där meningslösa, där jag känner mig obetydlig och onödig, där jag inte vill vara i vägen, störa.. Jag vill inte synas, inte höras. Jag vet att ni alla har det bättre utan mig ändå. Det är mitt fel. Allt är mitt fel. Mitt deprimerade jag drar ner alla dem jag pratar med, alla dem jag tvingar? lyssna.
Jag vet inte vad jag ska säga, mer än att jag är ledsen. Förlåt, jag ber om ursäkt. Jag vet att det inte räcker, men det är allt jag kan ge just nu, för tillfället.
Tankarna tänker jag istället låsa in så långt in som möjligt, de har ju varit där så länge, varför släppa ut dem nu? Stanna där ni är! Jag vill inte ha er här.
Jag vet att jag är på väg in i det destruktiva igen, alltså inte destruktivt på det destruktiva planet som ni antagligen tror nu, där har jag varit, det är för nära, för lätt, det räcker inte för mig.. Jag är på väg in i det meningslösa, jag har kämpat mig därifrån på vissa plan hela denna sommaren och faktiskt lyckats riktigt bra om jag får säga det själv.. Men jag är på väg att tappa allt igen. Orkar inte hålla fast.
Man kan inte dra i fingrar och trampa på dem på samma gång, det fungerar liksom inte.. Trampa, stampa, gör det för all del. Jag faller.

ännnu en lista,

bara för att jag har tråkigt och hittade den här i en blogg!



Senast sedda film: Oj, det var länge sen, tror jag.. ><  Ähm, I am Sam blir det idag iaf!
Senast köpta skiva: Nirvana
Sparar till: Nästa år, fast jag är inte så bra på det där med att spara faktiskt.. Längre.
Väntar på: att ehm, jag vet inte, någon ska säga att jag ska göra något.. Typ ><
Dagens dryck: Jag har inte druckit någon än, ge mig något!
Senaste boken du läste: Jag har börjat på den där som jag köpte en gång typ 100 gånger, men den är tråkig och jag kan inte koncentrera mig.
Senaste maträtten du åt: Havregrynsgröt!
Senaste klädesplagget du bar: Min stora, svarta, tjocka tröja, just nu faktiskt!
Senaste repliken du yttrade: "Jag är inte hungrig."
Senaste personen du träffade: Michael.
Senaste personen du pratade i telefon med: Jerry ringde och väckte mig i natt.
Senaste personen du fick brev av: Försäkringskassan, tror jag, eftersom jag inte bor hemma längre.
Senaste gången du sov: ända tills ungefär klockan nio imorse.
Senaste saken du köpte: Mat på Burger King igår.
Vad har du gjort idag: Gröt.
Gillar du svarta kläder: Jorå..
Hur tidigt stiger du upp: När jag vaknar.
Vilken färg har du på håret: Ljusljusblondt, fast ska färgas idag!
Vad har du för färg på ögonen: Blåa.
Är du uppväxt i stan eller på landet: Inte på landet iaf.
Var har du ont: on the inside..
Kan du stå på händer: I vattnet.
Vad lyssnar du på för musik nu: Coldplay - fix you
Vad tycker du om för sport: Jag är nog lite lat, men tänkte börja med kampsport kanske..
Vad har du för klocka: Den är sönder så mobilen.
Sämsta sport: humhum.. Jag vet inte. Sämsta är liksom sämstsämsta! Det är ju en svår fråga.

det är tid som inte finns

Varför? Liksom bara .. ehm.. VARFÖR??

Igår färgade mor min utväxt. Eh, jaa, jo det blev ju jämnt o sådära, inte speciellt gult.. Men det är ju så himla ljust.. Jag tycker inte om det, jag tycker inte om det alls.
Så idag blir det basker på och ner till Angered för att köpa hårfärg, askblond, hade jag tänkt mig. Och jag har till och med lite tur idag, det regnar! Det hade blivit lite jobbigt att ha basker om det tex hade varit liknande väder som igår.. Men nu så regnar det<3 Det känns bra faktiskt. Gårdagens väder hade inte alls passat mitt humör, mina tankar, det hade bara gjort det värre.
Nu kan jag gå ut med mitt prickiga paraply och en basker, ska bara välja vilken jag ska ta, den svarta eller den marinblåa? Beror ju liksom lite på vad jag väljer för kläder till dagen. Osäker, men det lutar nog åt svarta cheap monday jeans, den gråa tröj/klänningen och humhum.. vilka skor? >< Får nog bli den blommiga väskan iaf! Den svarta i sammet<3 Converse tror jag, eller ett par ballerina som bara lär göra min skoskav värre, men skitsamma. Det går över, det är ju inte som att det inte gör ont ändå..


Linköping nästa, Lina?

Öppna ögonen

Jag blir arg. Hur fan tänker dagens människor? Nej, jag bryr mig visst, jag bara står här ändå, det är säkert någon annan som reagerar. Säkert. Alla tänker fan likadant. Stört. Jag är lite lätt upprörd Ja.
Om man ser någon ramla ihop på marken och bara ligga där, avsvimmad. Varför står man då bara där och ser på? Tänker man att någon annan gör säkert något, men se ingen annan gör något. Alla tänker likadant. Egoister, ni tänker på er själva, är rädda för att bli inblandade. Jag vet inte, men arg blir jag.

Idag på Liseberg utanför Burger King var det en väldigt smal tjej som kom ifrån kön med en liten cola och en liten hamburgare, hon var blek i ansiktet och gick ganska ostadigt. Min första tanke måste jag erkänna var "den flickan har ätstörningar." När hon i sekunden efter ligger på marken är jag bara ännu mer säker på det. Ingen reagerar, ingen utom jag. Jag säger till folk att hon har svimmat samtidigt som jag går dit för att fråga hur det är med henne.. Ingen gör något. Alla står och försöker att titta på något annat, låtsas inte se, vill inte se, vill inte göra något, för upptagna av sig själva. Så där sitter jag på marken bredvid tjejen jag aldrig träffat och försöker få kontakt med henne, ber henne att dricka lite ur drickan som hon tappade, men jag ställde upp igen. Då först kommer en av hennes vänner och typ "nej, men oj, har du ramlat? kom nu.." samtidigt som hon säger i telefonen " eh, alltså Jonna? har nog svimmat lite.." Sen går de iväg och sätter sig.
Vad jag vill få fram med det här är verkligen inte något om att jag är så snäll och hjälpsam osv.. Jag vill bara få fram att fler kunde ha brytt sig, fler kunde reagerat, nästa gång kanske det är du som ligger där och ingen vill se.

I mina drömmar är du inte densamma.


Hade en helt crazy dröm, massa folk var där, jag saknade dock Jessy och Sarah. Tänker jag efter har Sarah nog aldrig varit med i en dröm.. Lina, Manda, Kim, Julia, och vad heter hon tjejen fån bönered, Micki va? typ nåt sånt! Jack är hennes bror iaf. Hm, ja och massa andra.. Peter hade iaf tagit en paus från mina drömmar, han har varit med alldeles för många gånger den senaste veckan, lite läskigt >< ..
Men iaf, Lina och Manda cyklade runt på framhjulen på era cyklar, Lina hade en röd och Manda en guldig, bakhjulen hade ni liksom satt fast på pakethållaren! Mm, och Manda var arg på någon som jag inte nämner vid namn men det kanske ni förstår iaf och d'rför cyklade hon fram och skällde lite oväntat ut personen i fråga. Sedan blev marken en stor studsmatta och det var balllonger like everywhere! Och det var ett nät i mitten och ett lag på andra sidan som man liksom skulle kasta ballongerna till utan att de nuddade studsmattan. Jag började studsa på studsmattan istället och det liksom blev högre och högre och plötsligt var det en kant där, jag studsade ner för kanten och sen vaknade jag.
Hej jag dog nyss, men visst, godmorgon.

vid närmare eftertanke,

"Tänk att vara en snöboll - födas utav kramar, flyga genom livet och träffa någon man smälter för!"

Det där med att vara en snöboll, det är nog ingenting för mig. Tänk om man skulle misslyckas, träffa resten av snön istället för den man smälter för och bara ligga där i all snön och vänta på våren, hundarna kissar på en, avgasen från bilarna gör en svart. Jag är så bra på det där med att misslyckas. Så jag stryker det. Drar ett streck över det och ångrar mig. För man får ångra sig, sådetså. Och förresten, var är lyckan i det hela? Är man en snöboll och smälter, dör man inte då? Eller åtminstone försvinner? Jo, det tror jag allt. Hm, jag förstår inte längre.
Och skulle man liksom hamna där bland resten av snön, det är ju nästan som med människor, det där citatet av snubben som jag inte kommer ihåg namnet på men råkade citera utan att veta om det, Emelie vet vem jag menar! Men det var typ "alla föds vi som orginal, men allt för många dör som kopior."
Jag är bara negativ, jag vet, förlåt.



Nu har jag en diagnos iaf, alltså på mig själv, vad som är felet liksom.. =/ Men jag fick iaf mina lackskor!
 

unexpected

Dagens outfit;
marinblå tröj/klänning från Indiska, (den jag visade dig, Lina! :D)
svarta tights
randiga converse
mitt guldhalsband
och den blommiga väskan


Det är helt galet vad en dag kan vända.. Vad som kan hända, alltså helt totalt oväntade saker..
Och eftersom jag är lite smått tankspridd började jag dagen med att ringa Emelie fem över elva och fråga var hon höll hus..? Vi skulle ju mötas! Klockan tolv, fick jag veta då..
 Kollade second hand butik, hittade finfina skor! Lite för stora, men de kostade 50 kronor så jag överlever nog. Svarta lackskor med stora rosetter ^_^ och en marinblå basker.
Mötet slutade hm, med något annat. Behöver du veta så får du veta, men här berättar jag inte.

Nu är jag hos mamma iaf, ska sova här. Liseberg med Lisa imorgon. Trevligt, jorå, varför inte?

den är rosa

förresten så vill jag bara upplysa er och berätta att jag har en alldeles egen rock-ring. Den är rosa. <3

uggabugga


I need words, cause i have things i got to tell you.

Jag måste bort ett tag igen! Och Lina, det låter perfekt! HoppasHoppas! Vi klarar allt vi vill klara och har man drömmar och mål så är de tännu lättare. Något att se framemot helt enkelt. Det här ska gå.


Idag tog  jag och Hanna RÖD express till Stenungsund, tog varsin häst och drog ut i skogen, underbart! Saknar tiderna i Bönered som fan. Men nu ska de ju förstöra alltihopa! Jävla ikea! ><  Man kan inte förstöra alla de där fina ridvägarna med hyreshus inredda med endast ikea-grejer. Sjukt, skulle inte förvåna mig om husen är blågula och det står ikea på dörrarna. Och dessutom spårvagnar i Kärra, nytt Kärra centrum och där går det spårvagnar. Fyfan, nästa Angered, jag lovar. Men ja, nu bor jag ju i Angered och inte i Kärra i vilket fall. Huhu. Det står i adresspapper o skit också nu. Tror jag.
Men i vilket fall som helst, dagarna då när Sarah, Hanna och jag red var och varannan dag, ut i skogen, underbara hoppstigar, galoppsträckor, att bara flyga fram över ett öppet fält och bara driva på mer och mer och mer... Att känna att man inte har kontroll. Jag saknar Lillemor, min sötnos, hon kände igen mig idag! Efter typ hur länge som helst. Jag ÄLSKAR henne. Okej, jag vet att hon bara är ett djur. Men för mig är hon fan så mkt mer, hon är världens sötaste lilla ponny, eller liten b-ponny. Jag kommer aldrig glömma allt hon lärt mig, smärta har inga gränser. Efter alla de gånger hon slängde av mig och jag satt upp igen, hon lärde mig att aldrig ge upp. Neverever. Hade jag gett upp hade hon aldrig kommit ihåg mig idag. Sådetså.
Sandra<3Lillemor


Tänk att vara en snöboll - födas utav kramar, flyga genom livet och träffa någon man smälter för!




Vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som inte kan dö men inte heller leva?
/Håkan





060815

Jag tänkte bara påpeka att skulle du någon gång i framtiden eller nutiden behöva hjälp med att skruva på ben på sängar, så är jag jättebra på det! Och det är ganska roligt också. Undrar om man kan jobba som det? Kanske inte.. Men kom ihåg mig då.

Tog vagnen in till stan, jag har ju fått lön nu ffs! xD Fast snäll som jag är tänkte jag på ekonomin och lät inte alltför mkt försvinna från det andra på en gång liksom, alltså blev det bara en hudlotion, ett halsband, lite smink, ett par tights, lite godis.. Jag tror det var det. Eller det känns som att jag glömde något, men det är inte så noga!
Eftersom jag och Hanna ska rida imorgon åkte jag till Kärra för att hämta mina ridkläder, hjälm, chaps, skor osv.. Utforskade klädkammaren där jag hittade en av mammas gamla skjortor, den är randig och jag är nästan kär. Hittade även en slips i Rickards garederob, eftersom han haft den i några år och den fortfarande är inplastad, antar jag att han inte kommer sakna den alltför mycket.
Övningskörde hem.
Sen dess har jag bara ägnat mig åt fotvård ^^  Snart blir det naglarna! Och sen testa hur det är att sova i sängen när den inte är på golvet ;)

15:e Augusti,

Alltså är det fyra månader kvar! Sen är jag äntligen finally 18! xD  Då jävlar.. Jag ska allt visa er.

Usch, fem för många, eller fyra, det beror ju på hur man ser det.. ><
Och imorse råkade jag hamna bland samtalslistorna i mobilen, mamma och manda.. Vad pratade vi om? >< :S  Kommer varken ihåg att telefonen ringt och ännu mindre att jag svarat =/
Gick o la mig typ kvart över nio, somnade väldigt fort, antar jag.. weiwei, inte så konstigt kanske..


Igår var pappa och jag ute, jag körde bil, vi hamnade på IKEA, köpte två speglar, två lampor och två mjukglassar! xD Pappa fick en mjukglass resten var till mig ^.^ Sedan blev det Backaplan, en rockring till Sandra :D Och sen Kärra, där jag hämtade min tv och min dvd.
Idag blir det Jysk, ska köpa sängben och en tv-bänk.
Och idag har jag fått lön såg jag på nordea! xD  Mina fattiga, ekonomiska dagar är äntligen över ^^ Längtar till nästa månad (A)

Mina drömmar har blivit alldeles knasiga, jag går typ runt och skriker till alla att de kan dra åt helvete och att jag hatar dem :S  Tänk om jag hade varit sån på riktigt..? Det kanske är sån jag är, fast jag döljer det och låtsas..? Humhum.. Vem vet? :S Fast det vore väl onödigt? Ja, eller kanske inte.. Jag vet inte. Lite läskigt iaf.


Jag ville bara säga att jag tycker det är inte så roligt att veta att folk läser här utan att kommentera för då vet jag inte vilka som läser och inte läser liksom.. Det vet jag bara efter att jag fått frågor som handlar om något de läst här och sådära.. Skriv en kommentar här istället! Till att börja med iaf :) Det är eran skyldighet. ;p


it's just like the dreams,

You and me, lost and lonely.
What if it could be like that.
Show me how you do it..?


Jag måste göra något, komma bort, försvinna ett tag. Allt för att orka fortsätta. -Hej, ska vi rymma?
Nej, men ååh, jag vet vad jag gärna skulle vilja, och det skulle kunna gå, men jag vågar inte med risk för att det skulle förvärra mer än förbättra.

Igår var ingen bra kväll, vilket ledde till en hemsk natt. Skakade och grät mig till sömns. Det man inte ser, det finns inte? Tänk om det ändå vore så..
Min svarta, stora, tjocka tröja<3<3

you know that it's best to pretend,

is this the end?


EM är över. Ikväll är det personalfest men någon glömde mig, eller så var det för att jag råkade säga något om att John's idé om att softa hemma i soffan med massa godis och film lät mera lockande, som de helt enkelt antog att jag tackade nej på samma gång.
Jag ska bada fotbad och duscha och fixa naglarna ikväll, kanske sy om lite kläder och sådära! Det är alltid roligt. Imorgon eller på tisdag får jag lön också, från Robbie Williams dagarna. Weei, eftersom min nya garderob känns lite tom så ska jag satsa på att fylla ut den lite, man måste ju se till att verkligen använda garderoben och utnyttja varenda hörn utav den. Allt annat vore otacksamt.

Jag måste lägga till dagens kommentar, med tanke på föregående blogginlägg. Dagens kommentar;
-"Hej, ska vi bli ihop?
-Hej, vill du köpa glass?
-Nej, jag vill bara bli ihop med dig :)"
Huhu, lite kul var det faktiskt.. Det skulle nog upplevas antar jag..
Och dagens JA!;
HAHAHA, Ullared, Gekås! Me love them! :D<3<3 Dom köpte liksom ungefär sådär 100 glassar av mig på ca 15 minuter.
Och dagens elaking;
Gubben som fotograferade mig efter att jag sprungit upp och ner i trapporna i 3 timmar utan att vila, dessutom hade det regnat på mig, alltså en ganska ähm hemsk syn och så tar han kort på mig. Uggabugga.
Och dagens ögonkontakt;
CHRISTIAN OLSSON och jag, vi fick värsta connection där ett ögonblick ;) Öh, haha. Fast det är sant faktiskt.
Och (enligt Hasse, min chef) dagens bästa försäljare;
Jag och Sarah, -"Ni är så fantastiskt, underbart bäst!"
Det du ;)

Imorgon ska jag övningsköra till BR och IKEA. På BR ska jag införskaffa en rock-ring, bara för att det är roligt och bra träning! :P  Jag ska fan börja träna ^^  Det liksom passar bra in till mina nya frukostvanor, havregrynsgröt med kanel. Fast det räcker nog inte med en rock-ring, så jag har ju studsmattan och sen finns hela skogen, jag ska springa och gym höl jag på att skriva nu, men det är så inte min grej. Thaiboxning! Det är mer Sandra över det. Kampsport. Ut med all ilskan, dessutom enormt bra träning och roligt. I hope.. Men som vanligt är det mkt lättare att skriva än att faktiskt göra det.. Så jag kan ju börja med att införskaffa mig en rock-ring imorgon och så får jag väl se hur det tar sig. Vad som händer och sker liksom.

I wan't you to know that i wan't you to care..


jag har tråkigt.

DAGENS:
klädsel: gråa stuprörsjeans, vitt linne
frisyr: plattat, otvättat, slitet och uppsatt.
låt: För tillfället Yvonne - Burning Cars
tv: Jag behöver ingen tv, får se friidrotts EM live hela dagen.
vill ha: Chocklad är aldrig fel.
tråkigaste: Det här och att vänta typ..
roligaste: Klockan 18.00, då har jag jobbat klart på EM forever och förhoppningsvis tjänat minst 700.

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Jag :)
såg dig gråta: Oj, gubben på bussen.
fick dig att gråta: Hm, egentligen jag själv, mina tankar.. Fast bara egentligen.
fick dig att börja skratta: Sarah, tror jag.
du gick på bio med: Oj, när var jag på bio sist? Det är ju sommar nu..
du gick på stan med: Sarah
skickade ett e-mail till dig: Sockerdricka
skickade ett sms till dig? Just det ja, jag fick ett sms av någon i natt, vem var det?


HAR DU NÅGONSIN:

sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Nej.
bråkat med ditt husdjur: Ja, en gång var jag och Tess ute i skogen, Tess ville bada, det regnade och jag pratade i telefon. Det var lite jobbigt, men hon badade iaf.
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Jaa, men vad är en hemlighet.

EXTRA STUFF:

Vad är du mest rädd för: Att lita på andra människor.
Vart vill du gifta dig: Jag vill inte gifta mig, men om jag nu måste så i snön, tack.
Vem hatar du verkligen: Am i supposed to tell you that here?
Varit kär: Jaop, i mitt prickiga paraply som bröt armen.
Kör du bil: Övningskör, OhYeah!
Har du ett jobb: Absolut, säljer gofis på Ullevi och Skandinavium.
Gillar du att ha folk omkring dig: Det beror på hur jag mår osv. Ensamheten är underbar när man kan kontrollera den, fast folk är också underbart, om det är underbara människor då såklart.
Är du ett hälsofreak:  Uhu, HAHAHA, nej.
Är du ensam nu: Ja, med musiken.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Sebastian från Idol, kommer inte ihåg låten för tillfället :P

FAVORIT:

Rum i huset: inget än så länge.. i mammas hus är det det jag brukade kalla för mitt.
Typ av musik: Kent
Parfym: Jag har inte hittat den än, men jag letar!
Månad: December.
Mat: ost&skinkpaj vore gott nu.
Dricka: Hallonsoda.
Godis: Chocklad!
Tidning: Hmhm, igår läste jag VeckoRevyn.
Film: Jag vet inte.
Djur: Tess är bäst.

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: Jaa..
Köpt någonting: Friskt&blandat.
Varit sjuk: Ja, igår hade jag lte feber.
Sjungit: Nej.
Sagt "Jag Älskar Dig": Ja.
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Mja.
Träffat någon ny: Jag träffar massa folk hela tiden på jobbet.
Saknat någon: JA!
Kramat någon: Nej.
Kissed someone: Nej.
Ätit: Ja, havregrynsgröt med kanel.

i remember you

Jag jobbar.
Och det gör mig jävligt upprörd att människor stirrar som fan på en bara för att det rinner tårar längs kinderna. Har ni aldrig sett en människa gråta tidigare? Eller vad är problemet?
Om jag hade orkat kunde jag ha skrivit väldigt många bokstäver, ord, meningar, stycken, - ja, faktiskt en hel text, om precis allt det som finns i mig nu. Jag skulle kunna rota djupt bland alla mina suddiga, ihoprörda tankar, bara för att försöka förklara, dels för er som läser, som faktiskt vill förstå mig, men ännu mer för min egen skull. För att ge mig själv en ärlig chans att förstå, att orka med, att reda ut all oordning.

Jag har iaf gått upp i vikt. Det kanske jag borde tacka dig för..? Öh, NEJ. Dra åt helvete.

förlåt

Snälla du förlåt mig.. Jag glömde vem jag var. Snälla sluta lyssna, glöm allt jag sa. Jag mår bra. Ni måste lämna mig ifred.. Jag behöver ingen hjälp, vill du hjälpa - hjälp dig själv.



hjälp mig nån?

hälp mig nån, hjälphjälphjälp.
Jag behöver någon nu.
Det där var oerhört påfrestande.
Och nästa gång..

OH, LOOK! SHE'S BLONDE!! :O

Jag har verkligen gått in för det där med frukost, havregrynsgröt med kanel. Det är inte gott, men man klarar sig ungefär hela dagen på det :) Och utan de där ångestladdade känslorna av att ehm, känna.. eh ja.. =/

Förresten ville jag bara tillägga att jag såg en stjärna falla när jag gick hem härom natten. Det  var alldeles tyst och stilla överallt, gatljusen lyste upp gatorna och stjärnora fick himlen att skina. Stjärnan liksom inte ramlade, det är fel ord, den föll, det var vackert. Och vet ni vad det betyder? Det är en ledig plats på himlen.. Och jag såg stjärnan falla, alltså är platsen min. Den väntar på mig, den är sparad åt mig. Jag har en egen plats på himlen som bara väntar på mig, så skulle något hända mig, oroa er inte. Jag är där och tittar på er, alla er som bryr sig, jag är så tacksam, tro inget annat. Även fast jag vet att jag inte visar det så bra alltid, så är jag verkligen tacksam. Det är jag. Tro inget annat.



Har jobbat idag, sålde väl en sådär 160 glassar. Sen träffade jag Lina och manda vid rix FM festivalen.. Linda Bengtzing, oh yeah ;) Så trött, liksom inte sovit typ någonting på en evighet känns det som. Åkte hem, på spårvagnen var en grymt full snubbe som snackade engelska, han kommenterade alla han såg, typ "Don't move your fucking shoes!" eller "I don't like your shoes." och till en tjej som hade ett plåster över ögat sa han "are your eye gonna be okey?" mig åg han inte förrän han skulle gå av, då skriker han "OH, LOOK!! SHE'S BLONDE!!! :O" hahah, fan, jag och halva vagnen började asgarva. ><  Stackarn ramlade in i busskuren och slog i huvudet när han gick av.
Imorgon ska jag jobba typ från 9.30-13.00 och sen 16.30-20.30. Weeiweei typ. Men pengar är bra.

is this the end ?

när du har varit i alla vrår, när du står längst upp på toppen och inte går att nå, när det blir varma sommardar, när vinterisen ligger kvar, när du gått vilse i vinternatten igen, KOM IHÅG MIG DÅ.


Jag blir hellre ensam än lycklig utan garantier. Jag kan ge mig själv egna garantier. Men litar jag på mig själv? Nej. Fast jag behöver garantier, ensamheten är bättre för mig. Den är en garanti.
Och förresten så har jag tänkt, tänkt, tänkt. Och jag kom fram till att jag är dum och du är dummare. Men det är inte en person jag saknar, det är känslan, tryggheten.

"There is a force that drives us.."
-"vilken kraft driver dig?"
-Min nyfikenhet och längtan efter en bättre morgondag. Du lovade mig att den skulle komma, att jag aldrig skulle ge upp, för hur långt ifrån den där dagen än känns, så kommer den. Jag vill veta om det, precis som allt annat du sagt också är en lögn, eller om det är, till motsatts från resten kanske sant? Det är så många som sagt att jag inte ska ge upp osv.. Men det är svårare än ni verkar tro.
Nu har jag flyttat, då kan ni sluta oroa er, här har jag det bra? Till det yttre kanske. Men inuti då? Där finns alla minnen, allt som sagts, allt som gjorts, allt som inte skulle ha behövt hända.. Allt det där finns kvar, samtidigt som jag inte får utlopp för någonting, jag stänger in det. Håller tillbaka tårarna som jag egentligen måste släppa ut för att något nytt, ska kunna få plats och utrymme, något nytt som får mig att le, som får mig att längta efter morgondagen och veta att jag klarar den alldeles utmärkt.


En annan sak som jag tänkt på väldigt mycket, är det där med ljud.. Ja, nu lät jag väl lite intelligent? ;p  Jag är intelligent. Men åter till min tanke om ljud, när ett ljud blir alldeles för högt för att man ska kunna ta in det, är det inte då det blir alldeles tyst och man hör ingenting istället? Alltså det högsta ljudet är för högt för att höras, är det inte så det är? Det känns så, har för mig att jag fick lära mig sånt i skolan en gång, av Carin eller Martin..? Vilket minne jag har. Det var flera år sen. Men alltså om det är så det är, så är det precis så jag känner. Det är för mycket för mig nu och jag kan inte få ut någonting på något annat sätt än att skriva och det sorgliga är att jag behöver publicera det, veta att jag inte bara skriver för mig själv. Vill att andra ska ta del av mina tankar för att på något sätt få någon att kanske kanske förstå? Men det är bara en vision. Det är så mycket just nu. Så mycket att ingenting får plats, ingenting annat än just det som händer precis just i den här stunden, nästa stund är nu och nästa nu och nu och nu. Det som var i förra stunden är bara ett minne blott. Det finns inte, det hände inte, DET FÅR INTE PLATS. Det är nu som gäller.

Och försök fan inte stjäla mina tankar. Jag vill inte att någon annan ska ha dem, jag vill bara bli av med dem. Lämna dem här, i bloggen. Det är där de hör hemma. Kasta alla skit i bloggen och låt det stanna där. Någon måste ta skiten och det är bloggen.

Tack för mig.

Idag är det måndag,

Den 7e augusti, för att vara exakt. Ska jag vara ännu mer specifik, kan jag fötydliga det med att det är år 2006 och vecka, öhm, där sprack det, jag har fan ingen aning. Men i vilket fall som helst så fyller Amanda 15 år!!
GRATTIS PÅ FÖDELESEDAGEN! :D

Igår brände jag fötterna vid havet och sedan var det massa musik på Frihamnspiren med Jessy. Tiger Lou, Embassy, Eskobar, Slagsmålsklubben! Åt jävligt mkt mer än på vääääldigt länge, kändes det som. Langos, för första gången i mitt liv, det är nog inte riktigt min grej. Linnéa hoppade fram när jag försökte välja smak på sån dära lång godisgrej! Det blev tillslut sur hallon.
Jag borde sagt 'Hej', det var du, heller hur? ><
Eh, och vem var du? 'Heeeeej, jag känner igen dig ;) ..?' Ehm, jag kände också igen.

Och så insåg jag att jag har min alldeles egen stalker, läskigt. Varför glömmer du inte mig? :S
Varför är du du och ingen annan? 
Jag vet vem du borde vara iaf. Men nu är du du och de minnen jag har av dig är inga jag vill minnas.


Idag ska jag jobba, halv fem till halv nio.

femton fyrtiotvå.

Igår var en konstig dag. Knasig är också ett ord som beskriver dagen bra.
Alltså min morgonpromenad och grötfrukost har jag ju redan berättat om och bara det är tillräckligt egentligen.
Men sedan hamnade iaf jag och mitt depp här, vid datorn, en stund som var en alldeles för lång stund. Jag behövde göra något, tog en lååååångpromenad till Angered, köpte godis, VeckoRevyn, juice och vatten, och promenerade tillbaka med en paus på en gräsmatta för att tårarna var för många.
När jag kom hem ringde Lina och bad mig komma in till stan, åkte dit, träffade Amanda och Ela. Hittade Lina bland alla människor, det var många människor.
Göta älv bron. Vackert.
Sen pratade jag i telefon, lite för mkt.. Men ja. Hejhej.
Fick sitta och vänta på bussen i Angered i 27 minuter. Det var länge, men jag fick inte gå för pappa. Och min pappa är nog smart, så jag satt snällt kvar och väntade på bussen.


Idag vaknade jag sju, gick upp åtta, åt grötfrukost och sedan åkte vi till havet. Solat och badat.
Snart blir det stan med Jessi, Tiger Lou och Embassy.

En hund? - Jatack.

Klockan är nio och min dag började för 45 minuter sedan, då jag vaknade av att hunden gnällde och skällde. Ville sova mera, men hon är söt så jag gick upp från min nya säng, drog på mig ett par jeansshorts och den svarta, stora, tjocka tröjan (man ska säga det snabbt, Emelie kan..) Gick ner till Tess som ylandes mötte mig i trappan och så gick vi ner till sjön, över bron för en morgonpromenad. Jag tvättade inte ens ansiktet, gick inte på toaletten, drack inte ens lite vatten, bara upp och raka vägen ut med mitt morgonufs till hår, min nyvaket hesa röst och med morgongojs i ögonen. Men hon är så värd det och jag hade faktiskt min svarta, stora, tjocka tröja.  
Väl hemma igen, blev det en havregrynsgröt-frukost, med kanel och lite mjölk. Jag har blivit så duktig med det där, det där med frukost var aldrig min grej, men grötfrukost är inte så jobbigt, inte så gott heller och idag var det på tok för mycket salt i den. Men det är nyttigt och kanel är ändå kanel <3.

Efter en sådan här start på dagen känner jag mig bara ännu säkrare på att jag vill ha en egen hund. Jag skulle klara det. Säg inte något i stil med att man måste gå ut i alla väder, jag har inga problem med väder, jag har min svarta, stora, tjocka tröja. Och jag vet att det är massa andra saker man måste tänka på, som att hunden behöver mat, försäkring, blir hunden ska man till veterinären..
Men tänk att ALLTID veta, varje gång du kommer hem så finns det någon där som blir jätteglad av att se dig, hoppar upp på dig, gläfsar, viftar på svansen och älskar dig. Någon som har saknat dig.
Tänk att ha någon som behöver dig, någon som inte kan klara sig utan dig, någon som älskar dig, någon som väntar på dig vid dörren när du kommer hem. Alltid.
Det skulle nog för mig kännas som en stor trygghet att veta.
Jag vill ha en egen hund.


cykelsemester i danmark

En fiskebulle längtar efter havet, för havet är en fiskebulles liv.

Och nu är jag hemma igen.
Ska berätta allt om resan, men inte just nu, senare! Bilder kommer också, eeh, ja, typ 500 bilder på 4 dagar ><  Heja ;)


Jag ville bara påpeka att jag satt här och skrev ner ALLT, verkligen hela resan igår. Det tog mig tre timmar och sedan försvann allt. Så vi får väl se hur det blir med det där.

VAFAN HÅLLER DU PÅ MED?!?

Sluta, du får aldrig bli som jag, men du är redan på väg. Tror du inte jag förstår? SLUTASLUTASLUTA.
Snälla..?
Tårar i mina ögon, några rader av dig har aldrig fått mig sån här förut. Jag förstår nu. Men snälla, låt bli? Det sårar. Du är den ii hela världen som förtjänar det absolutdefinitvt bästa och du vet inte ens om det liiite? Bli inte som jag. Jag älskar dig.
Jag tänker inte låta det hända.