prickar?

Jag har en prickig klänning på mig och jag är kär i den.
Jag måste göra något med mitt hår. Det är långt och blondt. Kanske kort och svart? :D Eller inte. Jag vet inte.. Inspiration?  -Jatack.

Imorgon är det Chris Coco, Basement Jaxx och Robbie Williams som gäller, på söndag också förresten.
OH YEAH! ;D Haha


Blåbärsglass är gott.

hejdå blåbärsglass

Jävla busschaufför, jag hatar honom så mkt att han inte ens förtjänar mitt hat uttryckt i bloggen. Då är det illa. Jag slängde min blåbärsglass i onödan.
Jag älskar blåbärsglass. Det är lätt sommarens glass.

det finns ingen sanning, bara tolkningar

Försöker att komma på en bra rubrik men i mitt huvud står det still. Ett citat, något jag hört, en låttext, vad som helst? "Du ser ut som en hiphopare älskling" eller "mmmmarabou"  eller vad sägs om "all we got is time" ?

Det är ju sant alltihop? Öhm, ja. Välj något.


Idag tänkte jag ha en sån där dag när man gör absolut ingenting, fast så var jag tvungen att gå ut med hunden och då var jag tvungen att klä på mig och då kunde jag likagärna sminka mig också. Så ja, jag sitter här nu. Kanske åka in till stan om ett tag.. Vet inte.


2006-08-06 kl 18.40 Frihamnspiren. Jag är där. ^^

midsommar

Igår åkte jag tåg i nästan 6 timmar själv, det var tråkigt. Jag kunde ha stannat kvar hos Kim till imorgon typ, men ändå åkte jag. Jävla ögoninflammation. Det gör så ont :S Ska till doktorn idag klockan tre. Fråga inte varför jag redan är vaken. Sov typ max fem timmar i natt. Varför blir jag sjuk när jag inte ska bli sjuk? Sommarlov och i Stockholm.

Jag har alltid hatat midsommar, så det här var nog den bästa. Bad memories from all of them... ><


Sandras sommarlov

Jag har haft sommarlov i ungefär en och en halv vecka nu. Inte fått in de dära sommarlovskänslorna ännu men det känns bra ändå. Börjar tappa kollen på dagarna, det är ju ett bra tecken iaf. Antar jag..
Idag var jag på Liseberg med pappa, Sarah, Adam och Michael. Vi åkte typ Ballder, Kanonen, Höjdskräcken, Uppskjutet och självklart Flume Ride, där jag som vanligt satte mig längst fram. Brukar alltid klara mig väldigt bra, man liksom lutar sig framåt och gömmer sig under kanten. Det var så jag tänkte.. Men Micke satte sig bakom mig och när backen kommer och jag ska böja mig framåt känner jag hur han drar mig bakåt och håller fast mig, så jaa.. Det blev blött. Jag tror det räcker att säga så. För blött var det. Sedan spelade vi lite, vid marabou hjulet började Sarah med nummer 20, vann en 1a-vinst, 2 st 200 gr mjölk/scweizernöt choklader. Sedan vann hon 2 st 100 gr. Jag vann ingenting. De gick iväg och tittade på Adam och Micke som åkte radiobilarna typ. Jag spelade igen, nummer 17, ångrade mig till 18 precis när en tant skulle ta 18 så on tog 17 istället, JAG VANN STJÄRNVINSTEN, 4 KILO MARABOU :D:D Gissa om jag var glad? :)

Ska berätta lite om sommarlovet, so fare liksom..
Fredagen den 9e Juni var det skolavslutning, tårta och betyg i skolan. Sen var det stan en stund. Lite McDonalds, växla pengar på Forex, skulle köpa tågbiljett till Sthlm.. Åkte hem, sen på kvällen åkte jag och Sarah in till stan, köpte varsin Smoothie på Condecco där vi också träffade min gamla barndomsbästis som jag inte träffat på typ 5 år. Nathalie liksom, men det var ju trevligt. Vi gick och satte oss med våra smoothies vid kanalen, såg solnedgången. Tog vagnen till Slottskogen där jag hittade Julia, Lina, Carro och massa folk. Trevligt värre liksom.
Lördagen åkte jag till Marsstrand med "familjen". Vi skulle sola lite, men det var ingen sol och svinkallt, hemma däremot var det strålande solsken och inte ett moln på himlen.
Lugn söndag.
Måndagen fyllde Emelie 18, Vi hade picknick i slottskogen. Sen satt vi nere vid vattnet på en brygga vid Rosenlund och tittade på solnedgången typ..
Tisdagen åkte mamma, sarah och jag ut till havet och solade, så härligt. Var dock lite stressad då jag skulle på mitt första möte med min psykoterapeft. Mamma körde mig dit, det gick väl okej.. Var ju inte direkt där frivilligt så.. Sedan åkte jag hem och duschade, in till stan igen, träffade Dannesyd ;) Fick min paus-knapp :D Sedan träffade jag Kim för första gången. Var inte ens nervös, det var liksom hur lugnt som helst :) En promenad genom stan, satt vid kanalen och tittade på solnedgången och sådära.
I onsdags var jag med Kim en stund. Sen åkte jag till Angered där mamma och Sarah hämtade mig, åkte till stallet. Det var typ familjedag där, så det var väl trevligt. Träffade min älskade Lillemor, gosh vad hon är fin och jag har saknat henne. Kom hem igen vid halv nio, Rickard var full och dum. Behöver inte gå in på några detaljer, det slutade med att jag gick över hela angeredsbron, mamma kom efter med bilen och tutade, sen var jag hos pappa, därimellan hände det saker också men det skriver jag inte här.
Torsdagen åkte Jessy med mig till Kärra, hämtade massa kläder, det är väääldigt svårt att packa när man inte vet hur länge man ska vara borta. Jessi hittade pizza i kylskåpet som hon åt upp :)  Duktig flicka. Sen åkte jag till Kim igen. blev typ rätt sent, pappa kom och mötte mig vid bussen fast det var inte meningen.. Men jaa.. Första dikskussionen i mitt liv med honom, men det var intressant.
I fredags var jag och pappa ute och paddlade kanot, hade inte med mig mobilen och mobilberoende som jag är så saknade jag den en hel del. Fast det var en trevlig dag ändå, riktigt härligt att bara paddla över sjöarna, helt lugnt och stilla. När jag kom hem vid tre-tiden tittade jag på mobilen, typ 10 missade samtal och 5 sms. Oj, det är inte bara jag som saknat den.. Hehe.^^  Ringde Kim. Väntade på mat i en hel evighet. Sen kom han hit och träffade pappa och sådära. Åkte till stan och var på bio, Da vinci koden.  Jag var typ väääldigt trött så..
I lördags var jag hos Kim igen, bara tog det lugnt hela dagen.
I söndags åkte Kim hem, jag var i Kärra en stund, duschade, skulle prata med mamma men hon var inte hemma.. Det var däremot Rickard. Störd snubbe. Tog bussen in till stan.. Sen till pappa.. Vet inte riktigt vad jag gjorde..
Igår var jag i stan med min kära syster hela dagen och spenderade massa pengar. Sen var jag hos Emelie, Marie var också där. Åt vattenmelon och vindruvor, och mejlade danskar typ. :p

Så jaa, det var mitt sommarlov. Och mer kommer. Men det är hemligt än så länge :) Ni som vet vet redan.

Ha det bra och ta hand om er och sådära!
Det ska iaf jag ^^

ensam är inte stark.

Det är sant, och jag mår bra :) <3


FAN JÄVLA HELVETES JÄVLA . . . JA

Gosh, gah, bläh.
FANFANFANFANFANFANFAN.

Jag har fått en paus-knapp. Men eftersom en viss person som jag brukade kalla för mamma tog min väska så har jag inte väskan eller knappen här.
Jag var så arg igår, gick över hela jävla angeredsbron, allt jag hade var mig själv, min ilska och min mobil. Och det kommer man jävligt långt med kan jag lova.


stoppa mig juni

Någon hade sagt att jag var feg, lilla ego, fy skäms.


Åh, gosh, Juni är i full gång, sommaren är på väg, studenter i hela Göteborg, skolavslutningar, blommor, grannen klipper gräsmattan . . . Igår var sista "skoldagen", egentligen idag men jag är sjuk, igår städade vi i ca 40 minuter. Så man skulle kunna säga att den sista skoldagen var för ca 3 veckor sedan eftersom det är då jag var där senast. Idag skulle jag egentligen ha fått se Hammerfalls basist, OH YEAH, liksom. Och sedan typ spela fotboll. Weei. Fotboll hade aldrig funkat ändå, inte i det läget som min fot befinner sig i.. >< Skoskav, -ja minst sagt. Och min hals är sönder så..
Fix you.
Imorgon är det skolavslutning som gäller. Tårta och betyg, antar jag. Betygskuvertet ska förbli oöppnat ett bra tag kan jag ju meddela. ><  *VillinteVillinteVillinte. Men äntligen ett välförtjänt? sommarlov!

Vill du köpa en motorcykel, Sandra?

Tusen frågor och två svar.

Sluta fråga, jag vill inte prata om DET. Jävla dom, nu vet snart alla. Hur fan ska jag klara det? Och det blir typ 10000 ggr svårare när ni säger att jag inte kommer klara det. Tro på mig så kanske jag också kan göra det och då klarar jag det. Men nu är det som skrämmer mig mest att ni säger att jag inte kommer klara det och jag vet att ni har rätt. För jag kommer inte klara det här. Det funkar inte länge till. Ni ser inte smärtan och ser ni den så vet ni inte varför den finns där.
Alla vet något, ingen vet allt.




rabarber / grädde


Medvetet valde jag laptopen utan msn. Vet inte varför, men allt gör mig uttråkad, blir rastlös väldigt lätt nu för tiden. Har insett att jag mår inte bra, (typ, nähää? säkert? :O öhm, jo visst., nej men seriöst nu..) men att tillbringa varje ledig minut framför datorn får mig inte att må bättre, snarare sämre. Och även fast jag föredrar ensamheten vissa dagar så betyder inte det att jag inte kan göra saker. För man kan faktiskt göra saker själv. Det går jättebra, och man får tid för sig själv. Det är härligt. Iaf för mig. Okej, igår och tidigare i veckan, vissa dagar, klarar jag helt enkelt inte av ensamheten, kan inte hjälpa det, men tankarna äter upp mig ibland. Idag går det finfint.
Lånade mammas cykel och trampade iväg till Coop Forum, riktigt skönt faktiskt. Har inte cyklat på en hel evighet och att köra moped är betydligt enklare, där har man liksom backspeglar, måste erkänna att jag saknade dem (A). Dessutom var det väldigt vingligt i början, var någon millimeter ifrån grannens hus, men det är en hemlighet ;), det gick bra ändå, grannen flinade åt mig och småbarnen längre ner på gatan hoppade skrämt upp i sandlådan när jag närmade mig. Men att cykla är inte så svårt när man väl kommit in i det och som sagt var så har jag ju inte cyklat på en hel evighet..
Det är nog bäst att börja göra det lite oftare nu, eftersom vi, jag, Emelie, och Marie, ska iväg till Danmark på cykelsemester i början på Augusti. Ser verkligen fram emot det, ska bli grymt kul! :)

Tidigare idag övningskörde jag också, fyller ju 18 om 193 dagar, 15 december, glöm inte ;) Farmor och farfar betalar körkortet, så det känns lite aktuellt faktiskt.
Gick riktigt bra också, iofs var det med mamma. Att övningsköra med henne är inte direkt en bra start på dagen, men skitsamma. Hon är som hon är.

Har insett att även fast det finns svin och idioter i den här världen, ni anar inte.. så kan jag inte låta det förstöra resten av mitt liv. Ingen kan göra någonting för att ta bort det som har hänt.. Det kommer finnas kvar. Det enda jag kan göra är att acceptera det och gå vidare. Försöka iaf.



that would be me

När allt annat här är falskt och fel

Gah, när allt ramlar precis framför dig, allt rasar, det är inte lätt att orka stå kvar. Faller marken under dig och du måste hålla tag i något och hönga, klättra, för att orka mer, det är tungt. Är du dessutom sjuk orkar du ännu mindre. Marken rasar, du faller tillslut.
Jag vet inte, men som person är jag väl sån att jag vill hjälpa andra som mår dåligt. Klarar inte att titta på, måste lägga mig i, försöka hjälpa. Jag vet inte, men det känns ofta som att jag lyckas. Varför kan jag inte ta åt mig av det själv också? Varför hjälper inte de sätten på mig? Jag måste hjälpa mig själv innan jag hjälper andra, för jag är inte tillräckligt stark för det här. Det märktes ju helt klart och tydligt igår.
Lovade mig själv att hålla mig ifrån en viss person, det gick bra, tills igår. Och Poff, så var jag där igen. långt där nere. Tack Kim. Hade nog suttit kvar där ännu om du inte ringt.. =/ 

Och lilla flicka, du kunde inte valt en annan tidpunkt att börja vara elak, att börja hata mig igen? Snälla, vänta ett tag.. Jag behöver dig.


Hmm, snart möte.. Känns inte bra, kommer inte palla typ nånting, får nog säga det från början. Det är jobbigt nu, vet inte hur mkt jag klarar.. Nåt sånt, hoppas hon förstår. De där mötena brukar vara jobbiga som de är liksom..